Bell Schedule

REGULAR SCHEDULE

 1st Bell – Movement to Class  7:45  10 minutes
 Prayers, Pledge, Announcements  7:55 – 8:03  8 minutes
 1st Period  8:03 – 8:53  50 minutes
 2nd Period  8:56 – 9:46  50 minutes
 Homeroom  9:51 – 10:01  10 minutes
 3rd Period  10:04 – 10:54  50 minutes
 4th Period A-Freshman Lunch  10:57 – 11:27  30 minutes
 4th Period B -Sophomore Lunch  11:30 – 12:00  30 minutes
 5th Period A – Junior Lunch  12:03 – 12:33  30 minutes
 5th Period B – Senior Lunch  12:36 – 1:06  30 minutes
 6th Period   1:09 -2:00  51 minutes

ACTIVITY DAY SCHEDULE

Tuesday, Thursday Activity Schedule
1st Bell – Move to Class
7:45
10 minutes
Prayer, Pledge, Announcements
7:55 – 8:02
7 minutes
1st Period
8:02 – 8:45
43 minutes
2nd Period
8:48 – 9:31
43 minutes
HOMEROOM
9:36 – 9:44
8 minutes
3rd Period
9:47 – 10:30
43 minutes
4th Period A – Freshmen
10:33 – 11:03
LUNCH 30 minutes
4th Period B – Sophomores
11:06 – 11:36
LUNCH 30 minutes
5th Period A – Juniors
11:39 – 12:09
LUNCH 30 minutes
5th Period B – Seniors
12:12 – 12:42
LUNCH 30 minutes
6th Period
12:45 – 1:28
43  minutes
Activity Period
1:30 – 2:00
30 minutes

MASS SCHEDULE

 1st Bell – Movement to Class  7:45  10 minutes
 Prayers, Pledge, Announcements  7:55 – 8:03  8 minutes
 1st Period  8:03 – 8:33  30 minutes
 2nd Period  8:36 – 9:06  30 minutes
 3rd Period  9:09 – 9:39  30 minutes
 HOMEROOM  9:42 – 9:47  5 minutes
 Assemble for Mass  9:47 – 10:02  15 minutes
 Mass  10:05 – 11:05  60 minutes
 4th Period A – Freshman Lunch  11:08 – 11:38  30 minutes
 4th Period B – Sophomore Lunch  11:41 – 12:11  30 minutes
 5th Period A – Junior Lunch  12:14 – 12:44  30 minutes
 5th Period B – Senior Lunch  12:47 – 1:17  30 minutes
 6th Period  1:20 – 2:00  40 minutes

HALF-DAY SCHEDULE

1st Bell – Move to Class
7:45
10 minutes
Prayer, Pledge, Announcements
7:55 – 8:03
8 minutes
1st Period
8:03 – 8:29
26 minutes
2nd Period
8:32 – 8:58
26 minutes
HOMEROOM
9:03 – 9:11
8 minutes
3rd Period
9:14 – 9:40
26 minutes
4th Period A – Freshmen
9:43 – 10:09
LUNCH 26 minutes
4th Period B – Sophomores
10:12 – 10:38
LUNCH 26 minutes
5th Period A – Juniors
10:41 – 11:07
LUNCH 26 minutes
5th Period B – Seniors
11:10 – 11:36
LUNCH 26 minutes
6th Period
11:39 – 12:05
26 minutes
Buses Depart
12:15

DELAYED OPENING

First Bell
9:45
Second Bell Prayer/Announcements
9:55-10                  
1
10-10:27               
2
10:30-10:57         
3
11-11:27               
4A
11:30-11:58          
4B
12:01-12:29         
5A
12:32- 1:00                 
5B
1:03-1:31              
6
1:33-2:00